Gril BARREL na dřevěné uhlí (99512)

Kód: CT13044
Doprava zdarma
Značka: Cattara
2 999 Kč 2 479 Kč bez DPH
Skladem - dodání do 5 dnů (4 ks)
Možnosti doručení

Velký zahradní gril Cattara BARREL na dřevěné uhlí s víkem s vestavěným teploměrem, rozměrnou grilovací plochou a celou řadou odkládacích prostor od českého výrobce Cattara.

doprava-grily

Detailní informace

Více než 96 % spokojených sousedů

Pro lepší sousedství - udržitelný e-shop

Zboží klidně vraťte
až za 100 dní

Už žádná nejistota s případnou reklamací

Detailní popis produktu

Velký zahradní gril BARREL na dřevěné uhlí, s víkem s vestavěným teploměrem je perfektním řešením pro milovníky grilování, kteří dokáží ocenit chuť správně ogrilovaného masa a zeleniny na dřevěném uhlí.

Gril vám přináší rozměrnou grilovací plochu s chromovaným ocelovým roštem, o velikosti 71 x 34,5 cm a odkládacím roštem 68 x 13 cm. Nechybí několik odkládacích ploch, na které můžete pohodlně odložit grilovací příslušenství, stejně jako již hotové pokrmy. 

Gril si poradí s dřevem, dřevěným uhlím i briketami. Samotný gril je vyroben z kvalitní oceli a je ošetřen černým práškovaným lakováním, které zajistí nejen dlouhou trvanlivost grilu, ale také zdravotní nezávadnost připravovaných pokrmů. 

Gril má inteligentní a důmyslně řešený systém regulace vzduchu uvnitř grilu, díky kterému lze regulovat grilování při zavřeném víku a praktický, vestavěný teploměr pro zjištění optimální teploty grilování, který je zabudovaný ve víku grilu. Ve spodní části je umístěn vyjímatelný popelník, který umožňuje nastavení tahu celého grilu. Gril je pro snadné přemísťování opatřen dvěma kolečky. 

Parametry

  • rozměry grilu: 106 x 64 x 94 cm 
  • grilovací plocha: 71,5 x 35 cm 
  • výška roštu od země: 74 cm 
  • materiál: ocel 
  • pojízdný: ano, 2x kolečka 

Příslušenství, které se hodí

Pro ochranu grilu v době, kdy gril nepoužíváte je vhodné zakrýt ho ochranným krytem, který chrání zejména při nepřízni počasí a znečištění. Pozinkovaný rozpalovač na dřevěné uhlí, pomocí kterého urychlíte proces roztopení uhlí nebo využijte dřevitý podpalovač. Udržujte a čistěte gril po každém grilování, zvýšíte tak jeho funkčnost a životnost.

Balení a způsob doručení

Produkt Vám doručíme standardní balíkovou přepravou a bude zabalen tak, aby při přepravě nedošlo k jeho poškození. Samotný způsob zabalení závisí na počtu objednaných kusů i dalších položkách objednávky. Samostatný gril bude nejčastěji zabalen v kartonovém obalu a ve strečové fólii.

banner_skleniky

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Grily na dřevěné uhlí
Záruka: 24 měsíců
Šířka: 106 cm
Výška: 94 cm
Hloubka: 64 cm
Palivo: dřevěné uhlí
Materiál: Ocel
Rozměry balení: 78 x 27 x 42 cm
Boční hořák: ne
Boční vařič: ano
Grilovací plocha: 2520 cm2
Grilovací plocha (kategorie): 2000 - 3000 cm2
Grilovací prostor: 71,5 x 35 cm
Pojízdný: ano
Sklopné víko: ano
Teploměr: na víku
Typ grilu: Pojízdný gril, Gril s udírnou, Lokomotiva gril
Výška grilovací plochy: 74 cm
Piezo zapalování: NE
Přepravní rozměry: 78 x 27 x 42 cm
Odkládací plocha: ano
Hmotnost: 18 kg
Ohřívač: ne

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Značku Cattara založila česká parta nadšenců do rybaření, kempování, ale především přírody. Na trh přinesli kvalitní výrobky za rozumnou cenu, která se hodí pro celou škálu outdoorových aktivit.

Výrobky od Cattary nejsou určeny pro náročné expedice, ale svou kvalitou a dlouhou životností předbíhají i dražší konkurenci. Sortiment značky pokrývá kompletní outdoorové vybavení jako jsou: Grilovací sady, grily na dřevěné uhlípřenosná ohniště plynové grily, kempingová křesla, kempingové sady, kempingové stoly, lehátka, piknikové deky a tašky.Cattara