Vířivý bazén BESTWAY Lay-Z-Spa Vancouver 1,55 x 0,6 m - 60027

Kód: TP60027
Doprava zdarma
Značka: Bestway
16 433 Kč 13 581 Kč bez DPH
Dočasně nedostupné
Můžeme doručit do:
19.8.2024
Možnosti doručení

Vířivý bazén Lay-Z-Spa Vancouver s Wi-Fi modulem včetně filtrace a ohřevu pro 3 - 5 osob v provedení imitace kamene, poskytuje perfektní relaxaci v každém ročním období. Jediným zmáčknutím panelu aktivujete 140 vysoce výkonných bublinkových trysek, které se postarají o příjemnou masáž každého svalu ve vašem unaveném těle.

Detailní informace

Více než 96 % spokojených sousedů

Pro lepší sousedství - udržitelný e-shop

Zboží klidně vraťte
až za 100 dní

Už žádná nejistota s případnou reklamací

Detailní popis produktu

Vířivý bazén BESTWAY Lay-Z-Spa Vancouver 1,55 x 0,60 m poskytuje dokonalou relaxaci stisknutím jediného tlačítka. Je ideální pro romantické chvíle, masážní a relaxační účely, netradiční oslavy a neformální setkání. Prostorově je řešený až pro pět osob. Intuitivní ovládací panel aktivuje 140 vysoce výkonných bublinkových trysek o 2 intenzitách, které masáží povzbudí každý váš sval. 

Technické údaje

Hlavní ovládací jednotka zajišťuje všechny provozní funkce vířivého bazénu a to výkonnou kartušovou filtraci, průtokový digitálně nastavitelný ohřev až do 40°C, vzduchový kompresor pro nafouknutí a následné zásobování vzduchových trysek. Díky samoinstalačnímu mechanismu je instalace vířivého bazénu rychlá a jednoduchá. Stačí ho zapojit do zásuvky a sám se během okamžiku nafoukne. Ujistěte se pouze, že podlaha unese váhu vířivky naplněné vodou tj. cca 831 kg a všechny osoby. 

Bazén je vyroben z vysoce kvalitního laminovaného PVC a jeho stabilita je zajištěna konstrukcí DROP STITCH™. Vestavěný modul Wi-Fi umožňuje ovládat vířivku pomocí aplikace na telefonu. Izolační kryt s bezpečnostními klipy zajistí vířivku proti nepřízni počasí. Měkká, izolovaná podlaha a pohodlný vypouštěcí ventil jsou dalším benefitem této vířivky. Uvolňující perličkovou terapii s nezávislým ohřevem ocení rodina i přátelé. Vířivku lze umístit ven i do interiéru. Díky systému Freeze Shield™ budete mít možnost užívat si vířivku po celý rok. Vířivka vyžaduje jednoduchou a rychlou údržbu.

Proč si pořídit vířivku?

Řada lékařských studií prokázala léčebný přínos perličkové masáže. Kromě toho, že příznivě působí na pohybový aparát, prospívá také pokožce. Bublinky ve vířivce ji prokrvují, masírují a navíc zlepšují látkovou výměnu a mají také uvolňující vliv na psychiku člověka. Ve vířivce zklidníte tělo i mysl. V neposlední řadě vířivka urychluje uzdravení menších vnitřních zranění, pooperačních stavů a pohmožděnin.  

Obsah balení

  • Vířivý bazén  
  • izolační kryt bazénu
  • ohřev / filtrační systém
  • čerpadlo vířivky
  • systém AirJet™
  • vložka filtru VI
  • ruční pumpa
  • sada pro opravy
  • dávkovač chemikálií ChemConnect™
  • přehledný návod

 

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Vířivé bazény
Produktová řada: Lay-Z-Spa
Barva: šedá cihla
Výška: 0,60 m
Průměr: 1,55 m
Napájení: 220 - 240V/50Hz
Tvar bazénu: Kruhový
Kapacita osob: 3 - 5 osob
Počet trysek: 140
Příkon ohřevu vody: 2050 W
Rychlost ohřevu vody: 1,5-2,0 °C/hod.
Teplotní rozsah: do 40°C
Vodní kapacita: 804 l
Výkon filtračního systému: 1325 l/hod

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Již více než 25 let se snaží společnost Bestway vytvářet vysoce kvalitní a inovativní produkty. Úsilí o posílení výzkumu, designu a vývoje umožňuje společnosti neustále rozšiřovat portfolio výrobků a značek. Nabízíme široký výběr nadzemních bazénů, vířivek a příslušenství k nim.