Tramontina Sada steakových nožů Tramontina 6ks 16678

Kód: RS21198/915
422 Kč 349 Kč bez DPH
Odeslání do 24 hodin (1 ks)
Možnosti doručení

Sada šesti nožů Tramontina patří mezi skvělé nástroje nejen na grilování. Dřevěné rukojeti, které odolávají času i vlhkosti a čepele z nerezové oceli zaručující dokonalé krájení masa.

Detailní informace

Více než 96 % spokojených sousedů

Pro lepší sousedství - udržitelný e-shop

Zboží klidně vraťte
až za 100 dní

Už žádná nejistota s případnou reklamací

Detailní popis produktu

Řada Churrasco Tramontina nabízí dřevěné rukojeti, které odolávají času i vlhkosti a čepele z nerezové oceli zaručující dokonalé krájení masa.

Přednosti

Všechny steakové nože Tramontina jsou vyrobeny z vysoce kvalitní nerezové oceli, která je odolná proti korozi a rzi v průběhu času. Kalení čepele dává nožům výborné řezné vlastnosti. Je vyrobena z jednoho kusu a tvrzena je jako celek. Čepel má vroubkované ostří, které zůstává ostré po dlouhou dobu a zajišťuje přesný řez, který maso netrhá a nedrtí. 

Rukojeti nožů jsou vyrobeny z materiálu Polywood. Jedná se o konzervované a vysušené dřevo z borovice. Takto upravené dřevo je odolné vůči vysokým teplotním šokům, vhodné i pro mytí v myčce a má dlouhou životnost

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Brazilská společnost Tramontina s mnohaletou zkušeností vyrábí širokou škálu produktů, kterými chce usnadnit každodenní život svých zákazníků. Proto vyrábí nádobí, příbory a domácí spotřebiče, které využijete v každé domácnosti při grilování.

play-lh.googleusercontent.com/yvBQ4LGyh_HpVwtfl...