Dřevěný carport KARIBU ECO 2B 62031

Kód: LG1900
ZDARMAZDARMA
Dřevěný carport KARIBU ECO 2B 62031
30 453 Kč 25 168 Kč bez DPH
Dočasně nedostupné
Možnosti doručení

Dřevěný přístřešek pro 1 auto od německého výrobce KARIBU, 250 x 676 x 206 cm (šířka x délka x výška), zastavěná plocha 20,55 m2. 1 x vjezdový oblouk s možností volby pravý/levý. Střešní krytina je součástí dodávky.

doprava-pristresky

Detailní informace

Více než 96 % spokojených sousedů

Pro lepší sousedství - udržitelný e-shop

Zboží klidně vraťte
až za 100 dní

Už žádná nejistota s případnou reklamací

Detailní popis produktu

Dřevěný přístřešek na auto KARIBU ECO 2B 62031 v přírodním provedení. Obdélníkový tvar a vnitřní rozměr 2,50 x 5,58 m vyhovuje většině modelů vozidel běžných na českém trhu. Celková zastřešená plocha je 3,04 x 6,76 m, což činí 20,55 m2

Konstrukce

Konstrukci carportu tvoří 8 sloupků 9 x 9 cm. Kdy u tohoto modelu jeden ze sloupků obsahuje vjezdový oblouk, který výrazně ulehčuje vjezd pod přístřešek. Můžete si zvolit montáž oblouku vpravo nebo vlevo. Průjezdná výška je 2,06 m, celková výška je 2,29 m. Celá konstrukce přístřešku je tlakově impregnována a je tak dobře chráněna proti dřevokazným houbám i hmyzu, ale i proti nepříznivým povětrnostním podmínkám. Impregnace je zdravotně nezávadná a naprosto bezpečná. Dodáváme jako stavebnici v rozloženém stavu. 

Střecha

Střecha přístřešku je zhotovena z šedých neprůhledných PVC trapézových desek síly 0,8 mm. Únosnost střechy na sníh je 75 kg/m2.

Povrchová úprava 

Než začnete s montáží, je potřeba všechny stavební díly ošetřit hluboko působícím základním nátěrem a preventivním nátěrem proti zamodrání a plísni, a to z vnější i vnitřní strany dílců. Pro konečný nátěr použijte i ve vnitřním prostoru povětrnostně odolnou lazuru s dobrými fyzikálními vlastnostmi, která ochrání dřevo proti vlhkosti a slunečnímu záření. Lazura by měla být zároveň voděodpudivá, světlostálá a vlhkosti odolná. Lazura musí mít dostatek barevného pigmentu, protože jinak by mohlo dojít k zešednutí dřeva. Nepoužívejte žádný lak! 
Další nátěr provádějte po dokonalém zaschnutí a vyvětrání.

Důkladnou ochranou dřeva ovlivníte zásadně životnost přístřešku. Podrobné informace k vlastnostem dřevěného materiálu získáte ZDE.

Povolení ke stavbě carpotu

Na stavbu carpotu s pevnými základy se může vztahovat některá z obecné platných vyhlášek. Na místním stavebním úřadu se tedy před samotnou montáží raději informuje, zda se na stavbu vámi vybraného altánu nevztahují některá omezení.

Montáž

Vzhledem k velkým plochám střechy a zatížení větrem je nutné připevnit carpot k zemi pomocí odpovídajících odpovídajících H kotev v délce cca 60 cm (nejsou obsahem dodávky). Dokoupit je můžete v našem e-shopu ZDE. Správné budování základů má zásadní vliv na životnost celého přístřešku. Další možností je ukotvení k základu z betonu, dlažby či dřeva. Základ musí být přesně vyvážen do vodorovné roviny a odvodněn, aby bylo zabráněno přímému kontaktu se zemí a vniknutí zemní vlhkosti do trámků.

Doprava

Carpot dodáváme jako stavebnici - 1 balík o rozměrech 300 × 118 × 33 cm o hmotnosti cca 272 kg, 2 balík - 275 × 9 × 9 cm o hmotnosti 15 kgBalíky budou složeny vedle nákladního vozidla, které přijede co nejblíže k vámi udané adrese. Při vykládce je nutná spolupráce kupujícího.

Pozor, balíky s materiálem nejsou vodotěsné. Folie chrání dřevo jen proti znečištění. Skladujte proto stavební sadu až do konečné montáže v suchu, ne přímo položenou na zemi, chráněnou proti vlivům počasí (vlhkost, slunce atd.). Neskladujte ve vytápěném prostoru!

Všechny dokumenty k údržbě dřevěného přístřešku si také můžete stáhnout v souvisejících souborech.

Doplňkové parametry

Kategorie: Dřevěné příštřešky na auto
Barva: dřevo
Délka: 6,76 m
Šířka: 3,04 m
Výška: 2,29 m
Materiál konstrukce: tlakově impregnovaná borovice
Plocha střechy: 20,55m2
Výška stěny: 2,1m
Zastavěná plocha: 20,55m2
Materiál zastřešení: tlakově impregnovaná borovice
Zatížení střechy na sníh: 75kg/m2

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Německý výrobce s dlouholetou zkušeností s výrobou zahradních staveb jako jsou: dětská hřiště, dětské domky, dřevěné domky na nářadí, sauny, saunová kamna a příslušenství. To je značka Karibu a její vysoce kvalitní konstrukce, nejlepší funkčnost a jedinečný design.

Od roku 1992 vyvíjí a staví zahradní domky, sruby, sauny, saunové domky a mnoho dalšího v závodech Klosterfelde (Brandenburg) a Brémy. Produkty se v průběhu času měnily, ale vysoké standardy kvality z počátků zůstaly zachovány