Dřevěný carport KARIBU ECO 1A 62023

Kód: LG1867
Doprava zdarma
Značka: Karibu
17 754 Kč 14 673 Kč bez DPH
Dočasně nedostupné
Možnosti doručení

Dřevěný přístřešek pro 1 auto od německého výrobce KARIBU, 250 x 490 x 206 cm (šířka x délka x výška), zastavěná plocha 14,90 m2. Střešní krytina je součástí dodávky.

doprava-pristresky

Detailní informace

Více než 96 % spokojených sousedů

Pro lepší sousedství - udržitelný e-shop

Zboží klidně vraťte
až za 100 dní

Už žádná nejistota s případnou reklamací

Detailní popis produktu

Dřevěný přístřešek na auto KARIBU ECO 1A 62023 v přírodním provedení. Obdélníkový tvar a vnitřní rozměr 2,50 x 3,69 m vyhovuje celé řadě modelů vozidel běžných na českém trhu. Celková zastřešená plocha je 3,04 x 4,90 m, což činí 14,90 m2

Konstrukce

Konstrukci carportu tvoří 6 sloupků 9 x 9 cm. Průjezdná výška je 2,06 m, celková výška je 2,29 m. Celá konstrukce přístřešku je tlakově impregnována a je tak dobře chráněna proti dřevokazným houbám i hmyzu, ale i proti nepříznivým povětrnostním podmínkám. Impregnace je zdravotně nezávadná a naprosto bezpečná. Dodáváme jako stavebnici v rozloženém stavu. 

Střecha

Střecha přístřešku je zhotovena z šedých neprůhledných PVC trapézových desek síly 0,8 mm. Únosnost střechy na sníh je 75 kg/m2.

Povrchová úprava 

Než začnete s montáží, je potřeba všechny stavební díly ošetřit hluboko působícím základním nátěrem a preventivním nátěrem proti zamodrání a plísni, a to z vnější i vnitřní strany dílců. Pro konečný nátěr použijte i ve vnitřním prostoru povětrnostně odolnou lazuru s dobrými fyzikálními vlastnostmi, která ochrání dřevo proti vlhkosti a slunečnímu záření. Lazura by měla být zároveň voděodpudivá, světlostálá a vlhkosti odolná. Lazura musí mít dostatek barevného pigmentu, protože jinak by mohlo dojít k zešednutí dřeva. Nepoužívejte žádný lak! 
Další nátěr provádějte po dokonalém zaschnutí a vyvětrání.

Důkladnou ochranou dřeva ovlivníte zásadně životnost přístřešku. Podrobné informace k vlastnostem dřevěného materiálu získáte ZDE.

Povolení ke stavbě carpotu

Na stavbu carpotu s pevnými základy se může vztahovat některá z obecné platných vyhlášek. Na místním stavebním úřadu se tedy před samotnou montáží raději informuje, zda se na stavbu vámi vybraného altánu nevztahují některá omezení.

Montáž

Vzhledem k velkým plochám střechy a zatížení větrem je nutné připevnit carpot k zemi pomocí odpovídajících odpovídajících H kotev v délce cca 60 cm (nejsou obsahem dodávky). Dokoupit je můžete v našem e-shopu ZDE. Správné budování základů má zásadní vliv na životnost celého přístřešku. Další možností je ukotvení k základu z betonu, dlažby či dřeva. Základ musí být přesně vyvážen do vodorovné roviny a odvodněn, aby bylo zabráněno přímému kontaktu se zemí a vniknutí zemní vlhkosti do trámků.

Doprava

Carpot dodáváme jako stavebnici - 1 balík o rozměrech 300 × 113 × 28 cm o hmotnosti cca 210 kgBalík bude složen vedle nákladního vozidla, které přijede co nejblíže k vámi udané adrese. Při vykládce je nutná spolupráce kupujícího.

Pozor, balík s materiálem není vodotěsný. Folie chrání dřevo jen proti znečištění. Skladujte proto stavební sadu až do konečné montáže v suchu, ne přímo položenou na zemi, chráněnou proti vlivům počasí (vlhkost, slunce atd.). Neskladujte ve vytápěném prostoru!

Všechny dokumenty k údržbě dřevěného přístřešku si také můžete stáhnout v souvisejících souborech.

Doplňkové parametry

Kategorie: Dřevěné příštřešky na auto
Barva: dřevo
Délka: 4,90 m
Šířka: 3,04 m
Výška: 2,29 m
Materiál konstrukce: tlakově impregnovaná borovice
Plocha střechy: 14,60m2
Výška stěny: 2,1m
Zastavěná plocha: 14,9m2
Materiál zastřešení: tlakově impregnovaná borovice
Zatížení střechy na sníh: 75kg/m2
5
2x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
PP Avatar autora | 26.7.2020
Kvalita materiálu nevalná, dřevo má velké praskliny. O střešní krytině se radši nebudu rozepisovat, je to plastový shit, v návodu nesmí přijít na přímé sluneční paprsky, takže asi postavit ve stodole. Krytina je slabá a nekvalitní.
5
JS Avatar autora | 13.6.2020
S pristreskem Karibu jsme spokojeni,montaz byla podle navodu jednoducha.Pouzivame ho jako pristresek pro vyrivku a jako pergolu.Snad nam bude dlouho slouzit.Diky Svejdovi

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Německý výrobce s dlouholetou zkušeností s výrobou zahradních staveb jako jsou: dětská hřiště, dětské domky, dřevěné domky na nářadí, sauny, saunová kamna a příslušenství. To je značka Karibu a její vysoce kvalitní konstrukce, nejlepší funkčnost a jedinečný design.

Od roku 1992 vyvíjí a staví zahradní domky, sruby, sauny, saunové domky a mnoho dalšího v závodech Klosterfelde (Brandenburg) a Brémy. Produkty se v průběhu času měnily, ale vysoké standardy kvality z počátků zůstaly zachovány