Dřevěná podlaha KARIBU ASKOLA 2 (73477)

Kód: LG1735
ZDARMAZDARMA
Dřevěná podlaha KARIBU ASKOLA 2 (73477)
6 456 Kč 5 336 Kč bez DPH
Dočasně nedostupné
Možnosti doručení

Dřevěná podlaha pro zahradní domky KARIBU ASKOLA 2, vyrobená ze smrkových profilů síly 19 mm opatřených pero/drážkou. Bez povrchové úpravy.

Detailní informace

Více než 96 % spokojených sousedů

Pro lepší sousedství - udržitelný e-shop

Zboží klidně vraťte
až za 100 dní

Už žádná nejistota s případnou reklamací

Detailní popis produktu


Povrchová úprava:

Před montáží musí být všechny stavební díly ošetřeny hluboko působícím základním nátěrem (preventivní ochrana proti zamodrání a plísni) a to z vnější i vnitřní strany dílců. Důkladnou ochranou dřeva ovlivníte zásadně životnost Vašeho zahradního domku. Na podlahu je možné použít speciální nátěry na dřevěné podlahy - např. pružný polyurethanový nátěr. Nechte si podrobně poradit od odborného prodejce barev a dodržujte pracovní postup výrobce nátěrové hmoty.

Skladování před montáží:

Podlaha je vyrobená z kvalitního dřeva (severský smrk) a je dodávána povrchově neošetřena. Pozor, balík s materiálem není vodotěsný. Folie chrání dřevo jen proti znečištění. Skladujte proto stavební sadu až do konečné montáže v suchu, ne přímo položenou na zemi, chráněnou proti vlivům počasí (vlhkost,slunce atd). Neskladovat ve vytápěném prostoru!

Základy domku:

Základ postavte tak, aby horní hrana základu přesahovala cca 10 cm nad okolní terén. Základ musí být přesně vyvážen do vodorovné roviny a odvodněn, aby základový rošt ležel v rovině. Aby bylo zabráněno přímému kontaktu se zemí a vniknutí zemní vlhkosti do trámků, podložte trámky pásky z bitumenové lepenky (nejsou součástí dodávky).

Základ můžeme připravit třemi způsoby :

  • pásový základ
  • sypaný betonový základ
  • betonová deska

Pro trvanlivost základu je nutno dodržet tyto nejdůležitější předpoklady: podklad, pravoúhlost a přesná rovina. S kvalitním základem vydrží Váš domek o mnoho let déle. Nechte si poradit nebo základ zhotovit odborníkem-stavařem.

Doplňkové parametry

Kategorie: Podlahy do zahradních domků
Produktová řada: Askola
Materiál: smrkové dřevo
Typ příslušenství: podlaha

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Německý výrobce s dlouholetou zkušeností s výrobou zahradních staveb jako jsou: dětská hřiště, dětské domky, dřevěné domky na nářadí, sauny, saunová kamna a příslušenství. To je značka Karibu a její vysoce kvalitní konstrukce, nejlepší funkčnost a jedinečný design.

Od roku 1992 vyvíjí a staví zahradní domky, sruby, sauny, saunové domky a mnoho dalšího v závodech Klosterfelde (Brandenburg) a Brémy. Produkty se v průběhu času měnily, ale vysoké standardy kvality z počátků zůstaly zachovány