Pirátský domek KARIBU JACK (82679)

Kód: LG1804
Doprava zdarma
Značka: Karibu
11 990 Kč 9 909 Kč bez DPH
Odeslání do 24 hodin (5 ks)
Možnosti doručení

Dětský dřevěný domek v pirátském designu, vnější rozměry š 125 x d 309 x v 150 cm, prostor pro pískoviště.

doprava-na-domky

Detailní informace

Více než 96 % spokojených sousedů

Pro lepší sousedství - udržitelný e-shop

Zboží klidně vraťte
až za 100 dní

Už žádná nejistota s případnou reklamací

Detailní popis produktu

Pirátský dětský domek KARIBU JACK ocení vaše děti zejména díky velkorysému vnitřnímu prostoru a pirátské přístavbě, která ohraničuje pískoviště.  To může být zakryto dřevěnou deskou a tím je pískoviště chráněno před znečištěním. Před pískovištěm je vpředu umístěn sloupek pro montáž pirátské vlajky (vlajka není obsahem dodávky).

Stěny domku jsou vyrobeny z masivního dřeva o tloušťce 14 mm a střecha je tvořena dřevěnými deskami se střešní fólií. Otvory dveří a oken nejsou z bezpečnostních důvodů uzavřeny. Výška boční stěny je 105 cm, celková výška domku je 150 cm.

Montáž

Domek je dodáván jako stavebnice v rozloženém stavu. Střechu tvoří jedna celistvá deska a stěny jsou tvořeny jednotlivými dřevěnými profily, které se jen sesadí k sobě a sešroubují. Montáž tohoto dětského domku je velice jednoduchá a zvládne ji každý český kutil.

Povrchová úprava domku

Domek KARIBU JACK je dodáván v přírodním dřevu.

Před montáží musí být všechny stavební díly ošetřeny hluboko působícím základním nátěrem a preventivním nátěrem proti zamodrání a plísni, a to z vnější i vnitřní strany dílců. Pro konečný nátěr použijte i ve vnitřním prostoru povětrnostně odolnou lazuru s dobrými fyzikálními vlastnostmi, která ochrání dřevo proti vlhkosti a slunečnímu záření. Lazura by měla být zároveň voděodpudivá, světlostálá a vlhkosti odolná. Dbejte na to, aby lazura měla dostatek barevného pigmentu, protože jinak by mohlo dojít k zešednutí dřeva. Nepoužívejte žádný lak. Další nátěr provádějte po dokonalém zaschnutí a vyvětrání. Důkladnou ochranou dřeva ovlivníte zásadně životnost zahradního domku. Povrchovou ochranu domku je nutné pravidelně opakovat a domek tak udržovat v dobrém stavu.

Skladování před montáží

Balík s materiálem není vodotěsný, folie chrání dřevo pouze před znečištěním nikoliv před vlivy počasí (vlhkost, slunce atd…) Proto balík skladujte na suchém místě. Neskladovat ve vytápěném prostoru.

Rozměry balení

balík 1 - 121 x 110 x 19 cm / 47 kg
balík 2 - 122 x 60 x 18 cm /  20 kg

Upozornění

Produkt na obrázku může obsahovat příplatkové příslušenství nebo prvky, které nejsou obsahem základního balení (typicky podlaha a střešní krytina). 

Tento produkt je určen výhradně pro nekomerční domácí použití.

Doplňkové parametry

Kategorie: Dětské domky ze dřeva
Produktová řada: Jack
Barva: dřevo
Výška (vnější): 1,5 m
Zastavěná plocha: 3,86 m2
Délka (vnější): 3,09 m
Šířka (vnější): 1,25 m
Počet bitumen. rolí na střechu: 1 x 0,5x5 m

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Německý výrobce s dlouholetou zkušeností s výrobou zahradních staveb jako jsou: dětská hřiště, dětské domky, dřevěné domky na nářadí, sauny, saunová kamna a příslušenství. To je značka Karibu a její vysoce kvalitní konstrukce, nejlepší funkčnost a jedinečný design.

Od roku 1992 vyvíjí a staví zahradní domky, sruby, sauny, saunové domky a mnoho dalšího v závodech Klosterfelde (Brandenburg) a Brémy. Produkty se v průběhu času měnily, ale vysoké standardy kvality z počátků zůstaly zachovány