Dětský domek KARIBU MINI 82703

Kód: LG1805
Doprava zdarma
Značka: Karibu
13 127 Kč 10 849 Kč bez DPH
Odeslání do 24 hodin (11 ks)
Možnosti doručení

Nejmenší dětský domeček ze smrkového dřeva na 4 nohách, vnější rozměry š 153 x d 153 x v 222 cm.

doprava-na-domky

Detailní informace

Více než 96 % spokojených sousedů

Pro lepší sousedství - udržitelný e-shop

Zboží klidně vraťte
až za 100 dní

Už žádná nejistota s případnou reklamací

Detailní popis produktu

Nejmenší dětský domek KARIBU MINI 82703 ze smrkového dřeva udělá radost každému dítku a zároveň potěší i tatínka pro jeho snadnou montáž. Díky zastřešené terase si mohou děti užívat hraní v domečku i při deštivém počasí. Vzhledem k rozměrům je tento typ domku vhodný pro menší městské zahrady.

Stěny domku jsou vyrobeny ze smrkového dřeva o tloušťce 14 mm a střecha je tvořena dřevěnými deskami se střešní fólií. Stabilitu domku zajišťují čtyři nohy o rozměrech 68 x 68 mm z přírodního smrkového dřeva. Otvory dveří a oken nejsou z bezpečnostních důvodů uzavřeny.

Povrchová úprava domku

Domek KARIBU MINI je dodáván v přírodním dřevu.

Před montáží musí být všechny stavební díly ošetřeny hluboko působícím základním nátěrem a preventivním nátěrem proti zamodrání a plísni, a to z vnější i vnitřní strany dílců. Pro konečný nátěr použijte i ve vnitřním prostoru povětrnostně odolnou lazuru s dobrými fyzikálními vlastnostmi, která ochrání dřevo proti vlhkosti a slunečnímu záření. Lazura by měla být zároveň voděodpudivá, světlostálá a vlhkosti odolná. Dbejte na to, aby lazura měla dostatek barevného pigmentu, protože jinak by mohlo dojít k zešednutí dřeva. Nepoužívejte žádný lak. Další nátěr provádějte po dokonalém zaschnutí a vyvětrání. Důkladnou ochranou dřeva ovlivníte zásadně životnost zahradního domku. Povrchovou ochranu domku je nutné pravidelně opakovat a domek tak udržovat v dobrém stavu.

Skladování před montáží

Balík s materiálem není vodotěsný, folie chrání dřevo pouze před znečištěním nikoliv před vlivy počasí (vlhkost, slunce atd…) Proto balík skladujte na suchém místě. Neskladovat ve vytápěném prostoru.

Montáž

Domek je dodáván jako stavebnice v rozloženém stavu. Střechu tvoří jedna celistvá deska a stěny jsou tvořeny jednotlivými dřevěnými profily, které se jen sesadí k sobě a sešroubují. Montáž tohoto dětského domku je velice jednoduchá a zvládne ji každý český kutil.

Rozměry balení

1 balík  - 180 x 100 x 42 cm / 120 kg

Upozornění

Produkt na obrázku může obsahovat příplatkové příslušenství nebo prvky, které nejsou obsahem základního balení (typicky podlaha a střešní krytina).

Tento produkt je určen výhradně pro nekomerční domácí použití. 

Doplňkové parametry

Kategorie: Dětské domky ze dřeva
Produktová řada: Mini
Barva: dřevo
Výška (vnější): 2,22 m
Zastavěná plocha: 2,34 m2
Délka (vnější): 1,53 m
Šířka (vnější): 1,53 m

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Německý výrobce s dlouholetou zkušeností s výrobou zahradních staveb jako jsou: dětská hřiště, dětské domky, dřevěné domky na nářadí, sauny, saunová kamna a příslušenství. To je značka Karibu a její vysoce kvalitní konstrukce, nejlepší funkčnost a jedinečný design.

Od roku 1992 vyvíjí a staví zahradní domky, sruby, sauny, saunové domky a mnoho dalšího v závodech Klosterfelde (Brandenburg) a Brémy. Produkty se v průběhu času měnily, ale vysoké standardy kvality z počátků zůstaly zachovány