Dětské hřiště KARIBU LOTTI 89351

Kód: LG1827
ZDARMAZDARMA
Dětské hřiště KARIBU LOTTI 89351
21 440 Kč 17 719 Kč bez DPH
Odeslání do 24 hodin (18 ks)
Možnosti doručení

Dětský domeček ze smrkového dřeva na 4 nohách, vnější rozměry hřiště jsou 107 x 107 x 291 cm (š x d x h) se zelenou skluzavkou 250 cm (š x d x h), houpačkou a žebříkem.

doprava-hriste2

Detailní informace

Více než 96 % spokojených sousedů

Pro lepší sousedství - udržitelný e-shop

Zboží klidně vraťte
až za 100 dní

Už žádná nejistota s případnou reklamací

Detailní popis produktu

Dětský domeček, resp. hrací věž Lotti poskytuje dětem spoustu možnosti ke hrám. Nabízí vše k tomu, aby vaše děti mohly prožít veškeré své hrací fantazie. Stejně jako u všech našich hracích věží i u modelu Lotti používáme výhradně to nejlepší přírodní smrkové dřevo. Sloupky mají rozměr 68 x 68 mm, což zajišťuje vysokou stabilitu a dlouhou životnost. Naše dřevo pochází ze vzdáleného severu Evropy a je chemicky naprosto neošetřené. V důsledku toho je prosté všech známých problematických látek, které by mohly proniknout do dřeva v procesu tlakové impregnace kotle. Díky vysoké výšce plošiny věž Lotti bezkonkurenční panoramatický výhled na zahradu. Masivní sedlová střecha a desky parapetů jsou vyrobeny z 18 mm silných stabilních desek. Hrací věž je standardně vybavena robustním dřevěným žebříkem se 4 příčkami a pískovištěm pod věží. Hrací věž Lotti má samozřejmě certifikát TÜV-Nord ověřující bezpečnost výrobku (GS) podle DIN EN 71-1, DIN EN 71-3, DIN EN 71-8 a AfPS GS 2014. Všechny potřebné šrouby a hřebíky jsou obsahem základního balení (s výjimkou ukotvení k zemi). Naše hrací věž Lotti může být rozšířena a individualizována mnoha doplňky (viz další modely v naší nabídce).

Dodáváme jako stavebnici v rozloženém stavu.

Příslušenství

  • zelená skluzavka 250 cm
  • dvousedadlová houpačka včetně závěsů a dvou červených sedátek
  • žebřík na lezení

Povrchová úprava

Výrobek dodáváme v přírodním dřevu.

Přírodní dřevo - před montáží musí být všechny stavební díly ošetřeny hluboko působícím základním nátěrem a preventivním nátěrem proti zamodrání a plísni, a to z vnější i vnitřní strany dílců. Pro konečný nátěr použijte i ve vnitřním prostoru povětrnostně odolnou lazuru s dobrými fyzikálními vlastnostmi, která ochrání dřevo proti vlhkosti a slunečnímu záření. Lazura by měla být zároveň voděodpudivá, světlostálá a vlhkosti odolná. Dbejte na to, aby lazura měla dostatek barevného pigmentu, protože jinak by mohlo dojít k zešednutí dřeva. Nepoužívejte žádný lak! Nechte si podrobně poradit od odborného prodejce barev, co se týká ochrany přírodního jehličnatého dřeva a dodržujte pracovní postup výrobce nátěrové hmoty. Další nátěr provádějte po dokonalém zaschnutí a vyvětrání. Důkladnou ochranou dřeva ovlivníte zásadně životnost výrobku. Povrchovou ochranu je nutné pravidelně opakovat (podle pokynů výrobce nátěru) a výrobek tak udržovat v dobrém stavu.

Skladování před montáží

Pozor, balík s materiálem není vodotěsný. Folie chrání dřevo pouze proti znečištění. Skladujte proto stavební sadu až do konečné montáže v suchu, ne přímo položenou na zemi, chráněnou proti vlivům počasí (vlhkost, slunce atd.). Neskladovat ve vytápěném prostoru! 

Rozměry balení

balík 1 - 240 × 90 × 24 cm / 100 kg
balík 2 - 240 × 50 × 27 cm / 8,8 kg
balík 3 - 240 × 30 × 30 cm / 48 kg

Upozornění

Produkt na obrázku může obsahovat příplatkové příslušenství nebo prvky, které nejsou obsahem základního balení (typicky podlaha a střešní krytina).

Tento produkt je určen výhradně pro nekomerční domácí použití. 

Doplňkové parametry

Kategorie: Dětská hřiště ze dřeva
Produktová řada: Lotti
Barva: dřevo
Výška (vnější): 2,91 m
Zastavěná plocha: 3,7 m2
Délka (vnější): 1,07 m
Šířka (vnější): 1,07 m

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Německý výrobce s dlouholetou zkušeností s výrobou zahradních staveb jako jsou: dětská hřiště, dětské domky, dřevěné domky na nářadí, sauny, saunová kamna a příslušenství. To je značka Karibu a její vysoce kvalitní konstrukce, nejlepší funkčnost a jedinečný design.

Od roku 1992 vyvíjí a staví zahradní domky, sruby, sauny, saunové domky a mnoho dalšího v závodech Klosterfelde (Brandenburg) a Brémy. Produkty se v průběhu času měnily, ale vysoké standardy kvality z počátků zůstaly zachovány